nieuws

December 2, 2019

Toepassing van goed filterpijp

De pijp van de putfilter, wordt ook genoemd goed de schermen. Van zijn naam, kunnen wij denken dat de belangrijkste functie aan filterwater is. In feite, heeft de putfilter ook andere functies en kenmerken. Ga meer in onderstaand leren:

 

Eerst, kan het de riolering filtreren als voorbereiding, omdat er velen regelmatige groef op de oppervlakte van de putfilter zijn. Nochtans, kunnen de putschermen niet de kleine onzuiverheden goed filtreren.

 

Ten tweede, gewoonlijk is de putfilter geïnstalleerd onder de grond waar veel rotsen en gronden heeft, het onzuiverheden andere apparaten kan verhinderen.

 

Ten derde, heeft de putfilter ook de functie van het steunen en beschermt de putmuur. Gewoonlijk wordt de putfilter gebruikt samen met pompen. Wanneer de pompen onder het boorgat werkt, zal het sterk trillen, zodat moeten wij de putfilter gebruiken om goed te steunen.

 

De putschermen wordt gewoonlijk gebruikt in het boorgat of ander materiaal, daarom zouden wij zorgvuldig moeten zijn om de putfilter te selecteren, zodra de putfilter problemen heeft, het verlies reusachtig zullen zijn.

Contactgegevens